2 Ocak 2012 Pazartesi

140 karaktere sıkışmış hayatlar...


Neymiş efenim, günümüzün trendi, sosyal haberleşmenin devrimi twittermış! 140 karakterde zırvala bişiler diyorlar sana. E sen de harf sayısının azlığından ne yazsan göze batacağından kendini kasa kasa anlatmaya çalışıyorsun düşüncelerini...
Ama şimdi herkes görecek ya, çok afilli sallaman lazım. Ya aforizma araklayacaksın bir yerlerden, ya çok cool tavırlarla onu bunu eleştireceksin. Ara sıra da efeleneceksin haksızlıklara. Gerekti mi, sanal mangalda kül bırakmayacaksın yani... E tabi sansür cennetinde yaşadığından, ne zırvaladığına da accık dikkat (oramıza buramıza girebilir). Hele 'de' leri, 'mi'leri, 'ki'leri ayrı yazdın mıydı senden havalısı yok! Zaten %5'e giriyorsun birader! Sırf bu korkudan 'dahi' anlamı taşırmış taşımazmış kasmayıp alayını ayrı yazanlar bile gösterdikleri azim nedeni ile takdiri hakediyor.
Neyse işte, zor her bi şeyi 140 karaktere sıkıştırmak azizim. Geniş geniş yazacaksın böyle! Ha okuyanı azmış, popülaritesi düşükmüş canlar sağ olsun. Biz içimizi dökelim de gerisi boş... Zati amaç bu değil midir? Kim kurtarmış sosyal medyadan dünyayı kardeşim? Efendim? Arap Baharı mı? Ya akşam akşam güldüreceksiniz beni, açın bakın lütfen aktivist yayın kaynaklarının kurulum adreslerine!
Bundan sonra blogırım kardeşim! I'm the mada blogga!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder